o nama

Vaš partner za svježe voće i povrće //

Frutiko Group d.o.o. poduzeće osnovano je i registrirano 2007. godine na Trgovačkom sudu u Zagrebu kao poduzeće specijalizirano za veleprodaju i distribuciju voća i povrća.

Primarna djelatnost poduzeća je trgovina na veliko voćem i povrćem, obuhvaćajući poslove kupnje i prodaje robe, distribucije, skladištenja i pretovara robe. Uz navedeno, obavljamo poslove zastupanja i trgovačkog posredovanja na domaćem i inozemnom tržištu i poslove međunarodnog otpremništva.

Brendovi

Glavni smo uvoznik i distributer poznatih brendova

since 2007

Frutiko Group d.o.o. //

U našem skladišnom prostoru primjenjujući visoke standarde posjedujemo najmoderniju tehnologiju komora za smještaj i razvrstavanje voća i povrća, kako bi osigurali uvijek svježu i kvalitetnu ponudu proizvoda voća i povrća.

U našoj prodajnoj ponudi nalazi se širok asortiman svježeg sezonskog voća i povrća tijekom cijele godine. Naš asortiman proizvoda obuhvaća različite vrste citrusa, voća i povrća.

Voće i povrće distribuiramo s područja Republike Hrvatske, iz raznih zemalja Europske Unije i trećih zemalja samo od provjerenih dobavljača uz strogu kontrolu kvalitete. Glavni smo zastupnici jednih od najpoznatijih proizvođača voća i povrća “Natalia” i “Medena”.

Asortiman proizvoda voća i povrća plasiramo na tržištu Republike Hrvatske kroz prisutne domaće i strane trgovačke lance.

Zahvaljujući vlastitim transportnim kapacitetima i voznom parku vozila koja posjeduju hladnjače, u mogućnosti smo osigurati pouzdanu i pravovremenu distribuciju tijekom cijele godine. 

Naše dosadašnje iskustvo u veleprodaji i distribuciji, te kontinuirano ulaganje u rast i razvoj tehnoloških i logističkih kapaciteta, temelji su ubrzanja cjelokupnog procesa distribucije od proizvođača do krajnjeg potrošača uz pružanje najbolje kvalitete proizvoda.

Smjer poboljšanja i razvoja našeg poslovanja usmjeren je na plasman voća i povrća i na strana tržišta.

naša vizija

Biti vodeći partner za veleprodaju i distribuciju voća i povrća od proizvođača do krajnjeg potrošača, uz pružanje najbolje kvalitete provjerenih proizvoda i ubrzanog procesa distribucije.

naša misija

Poštujući smjernice održivog razvoja zadovoljiti potrebe i opravdati povjerenje naših kupaca proizvodima provjerene kvalitete.

naše vrijednosti

Kvaliteta.

Povjerenje.

Pouzdanost.

Uslužnost.

Zašto odabrati nas?

 

Provjereno porijeklo proizvoda

Voće i povrće distribuiramo s područja Republike Hrvatske, iz raznih zemalja Europske Unije i trećih zemalja samo od provjerenih dobavljača uz strogu kontrolu kvalitete.

Kontrolirana kvaliteta

Primjenom visokih standarda kvalitete posjedujemo najmoderniju tehnologiju komora za smještaj i razvrstavanje voća i povrća, kako bi osigurali uvijek svježu i kvalitetnu ponudu.

Dugogodišnje iskustvo

Dugogodišnje iskustvo u veleprodaji i distribuciji, uz kontinuirano ulaganje u rast i razvoj tehnoloških i logističkih kapaciteta, omogućuju nam ubrzaniji proces distribucije od proizvođača do krajnjeg potrošača uz pružanje najbolje kvalitete proizvoda.

Uslužnost i pouzdanost

Zahvaljujući vlastitim transportnim kapacitetima i voznom parku vozila koja posjeduju hladnjače, u mogućnosti smo osigurati pouzdanu i pravovremenu distribuciju tijekom cijele godine.

Naši partneri

Pouzdane veze, bliska suradnja i dugogodišnja tradicija.

Kontaktirajte nas

Za sve upite i informacije odaberite način kontaktiranja koji vam odgovora i vrlo rado ćemo

odgovoriti u najkraćem roku.

Adresa:

FRUTIKO GROUP d.o.o.
Slavonska Avenija 7,
Veletržnica i hladnjača Zagreb,
10000 Zagreb

hrHR